BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Alapfokú angol könnyedén!

Az alapfokú angol az a szint, ahonnan betekintést nyerhetsz egy új kultúrába, egy ismeretlen új világba, ahol aztán könnyen lehet, hogy pillanatok alatt otthon érzed majd magad. Ahhoz azonban, hogy ez az út izgalmas kaland legyen, olyan nyelviskolai keretekre van szükséged, amik támogatnak felfedezésedben és nem szorítanak korlátok közé, engedik, hogy saját egyéni tempódnak megfelelően haladj. A hagyományos iskolai környezetben, időpontokhoz és másokhoz kell alkalmazkodnod. Lehetséges, hogy bár nagyon szeretnél, de nem tudsz alkalmazkodni ezt munkád, időbeosztásod nem engedi, így  a másokhoz való, folyamatos alkalmazkodás miatt kénytelen vagy feladni a tanulást.

 De akkor mi a megoldás? A magántanári oktatás kifejezetten jól hangzik, ám anyagilag határozottan megterhelő, ráadásul itt is alkalmazkodni kell a kettőtök beosztásához, nehezebb rugalmas időpontokban járni órára.

Rugalmas időbeosztás a  nyelvtanulásban!

Szerencsére létezik arany középút, melyet iskolánkban önfeledten, vidáman bejárhatsz anélkül, hogy bárki miatt lassabban vagy gyorsabban kelljen haladnod, mint a saját tempód. Márpedig, ha magadtól kívánod megismerni az angolt, ha van motiváció, annál nincsen erősebb és egyben hatékonyabb hajtóerő. És hogy mi az a kulcs, ami segít megtartani a motivációt? A szabadság.

Iskolánk különlegessége, hogy teret és helyet biztosít számodra, a kibontakozáshoz. Szintfelmérő után egyéni haladási programra kerülsz, amit olyan tempóban tehetsz a magadévá, ahogy azt kényelmesnek és persze céljaid elérése szempontjából hatékonynak érzel.

Az alapfokú angol felsőfokig repíthet!

Iskolánkban te állítod össze az  órarendet, ahogy az neked komfortos, teljesen a napi beosztásodhoz tudod igazítani. Nincsenek kötöttségek és nem kell másokhoz idomulnod. Olyan sebességgel haladhatsz a tanulás útján, amit jónak látsz.  Vagyis soha nem látott szabadságot tapasztalhatsz meg, ami egyedi és megismételhetetlen élmény, ráadásul felbecsülhetetlen érték. Hiszen azon túl, hogy a haladásodat szakmai vezetés mellett veheted a kezedbe, semmiféle negatív korlátozással nem kell szembe nézned. Saját tempódban és időbeosztásodban sajátíthatod el az alapfokú angol nyelv használatát.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>