BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A sikeres középfokú angol nyelvvizsga elérhető közelségben!

A sikeres középfokú angol nyelvvizsga sok tanulónk számára az elsődleges cél az angoltanulással kapcsolatban. Van akinek diplomához, de van akinek a munkájához szükséges. Bizony sok olyan történetet hallunk, hogy  többször próbálkozott  már az illető a középfokú angol nyelvvizsgával, de mégsem járt sikerrel. Pár ponttal csúszott le vagy a középfokú angol nyelvvizsga szóbeli része sikerült, vagy csak az írásbeli. Nagyon fontos, hogy első körben a nyelvvizsgához szükséges szintet sajátítsuk el. Hiába oldjuk meg az összes vizsgasort, ha a biztos, erős középfokú szint alatt vagyunk. Iskolánkban előszőr  egy szintfelmérő segítségével nézzük meg, hogy rendelkezel-e a szintnek megfelelő tudással. Ha igen, egy próbanyelvvizsga következik, így biztos képet kapunk az angol nyelvtudásod szintjéről illetve látjuk, hogy még mit kell tenned a sikeres középfokú nyelvvizsga érdekében.

Iskolánkban Euroexam Nyelvvizsgára készítünk fel. Nyelvvizsga felkészítőnkön a vizsga előtt 10 héttel indul a célirányos felkészülés a középfokú angol nyelvvizsgára. Heti két órában begyakoroljuk az összes írásbeli Euro nyelvvizsga típusfeladatot. Megvizsgáljuk milyen technikákkal lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban ezeket megoldani. Nagyon büszkék vagyunk hiszen iskolánkban 90 %-os a nyelvvizsgasiker-arány.

Hogyan tegyek sikeres középfokú angol nyelvvizsgát, ha zsúfolt az időbeosztásom?

Iskolánk célja, hogy téged könnyedén és hatékonyan juttasson el a célodig. Ha ez a középfokú angol nyelvvizsga megszerzése, akkor nincs más hátra, mint előre. Először írnod kell egy szintfelmérőt, a teszt kitöltése után mi pontos képet kapunk arról, hogy te éppen most hol tartasz, s ennek megfelelően már át tudjuk beszélni mennyi idő és energia eljutni a középfokig.

Az időd beosztása a következő kényes kérdés, mert az nem lehet vita tárgya, hogy a sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez elengedhetetlen a folyamatos gyakorlás. Ha előre megszabott időpontokhoz kell alkalmazkodnod akkor jogosan érezheted azt, hogy ez neked így nem jó, nem megoldható.

A BeHappy Nyelviskolában nincsenek csoportok, minden tanulónk egy saját haladási programon halad a szintjének és időbeosztásának megfelelően. A rugalmas órarendnek köszönhetően tanulóinknak nem kell másokhoz alkalmazkodniuk. Így könnyen, gyorsan és hatékonyan haladhatnak céljuk felé.

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>