BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A sikeres B1 nyelvvizsga

Első körben vedd fel a kapcsolatot oktatásszervezőinkkkel. Angol nyelviskolánkban ingyenes szintfelmérővel várunk. Ha már tanultál angolul, először felmérjük a kezdési szintedet. Majd oktatásszervezőink egy  teljes körű tájékoztató keretein belül, megmutatják neked, hogy hogyan is működik nyelviskolánk. Segítenek megtalálni számodra a legmegfelelőbb, leghatékonyabb bérletcsomagot. Amivel gyorsan és eredményes tudod elérni a B1-es nyelvvizsgát!

Az órarend kialakítása fontos pontja az  angoltanulásnak, mivel sokan igen zsúfolt időbeosztással rendelkezünk. Ha az elfoglalt mindennapok miatt nem tudsz fix napokon járni tanfolyamra, nálunk az sem okoz gondod. Személyre szabott módszerünknek köszönhetően, rugalmas órarenddel tanulhatsz angolul, kötetlen időbeosztással tudod elérni a B1 nyelvvizsga szintet.

Ha eddig attól tartottál, hogy ha belevágsz a tanulásba, akkor majd mások tudásához kell alkalmazkodnod. Lehet, hogy a csoporttagok többsége alacsonyabb szinten van nálad, akkor unalmasnak, lassúnak találhatod az órákat, míg ellenkező esetben csak kapkodhatod a fejedet, hogy hol is vagy és hogyan tudnál felzárkózni. A BeHappy Nyelviskolában egyéni tempóban, saját időbeosztásod szerint haladhatsz az anyaggal. Így másokhoz alkalmazkodás nélkül, hatékonyan érheted el a kitűzött célt.

Nyelvvizgsafelelőseink segítenek a B1 nyelvvizsga letételében. Tanfolyami bérletrendszerünknek köszönhetően, te mondod meg mikor jönnél órára. Így a B1 nyelvvizsga felkészülés hozzád igazodik, saját tempódban és időbeosztásodban készülhetsz fel rá, így biztosan sikeres nyelvvizsgát fogsz tenni!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>