BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A sikeres angol nyelvvizsga!

Az angol nyelvvizsga sok tanulónk célja, diploma megszerzéséhez, továbbtanuláshoz, jobb munka megszerzéséhez…

Első körben egy szintfelmérővel kezdünk, hogy felmérjük a már megszerzett tudást. Megnézzük mennyi idő és energia eljutni a közép vagy felsőfokú nylevvizsgáig. Ezután tanulóink kötetlen időbeosztással és egyéni haladással juthatnál el a kitűzött célig. Így saját tempójukban a legoptimálisabban tudnak haladni, másokhoz való alkalmazkodás nélkül.

Módszerünk az írásbeli gyakorláson felül nagy hangsúlyt fektet a szóbeli gyakorlásra is, hogy aktív használható nyelvtudást szerezz. Külön csoportos kommunikációs órákon gyakorolhatod életszerű feladatokon keresztül a már megszerzett tudást. Szintednek megfelelő órákon szerezhetsz rutint az angolban. Középfokú szinttől ezeken az órákon anyanyelvi tanárokkal gyakorolhatsz. Saját órarendet szerint, rugalmas időbeosztásban tanulhatsz, hogy a lehető leggyorsabban eljuss a kitűzött cél a sikeres angol nyelvvizsga felé. Ha eljutottál egy bizonyos szintig akkor elérkezett a próbanyelvvizsga ideje! Próbanyelvvizsga megírás után javasoljuk, hogy elkezdhetsz-e felkészülni az angol nyelvvizsgára vagy még szükséged van egy kis gyakorlásra, hogy biztos alapokkal kezdhess el felkészülni az angol nyelvvizsgára. Külön kiscsoportos nyelvvizsga felkészítőnkön, típusfeladatok begyakorlásával segítünk, hogy eljuss a sikeres angol nyelvvizsgáig. Sok tanulás és kitartó gyakorlás után a 10 hetes felkészítő végén diákjaink készen állnak, hogy levizsgázzanak. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy 90 %-os a nyelvvizsga siker aránya iskolánknak.

Az angol nyelvvizsga életrevaló tudáshoz segít hozzá!

A legjobb cél nem a nyelvvizsga elérése és kipipálása, hanem a sikeres teljesítésen túl a világ megismerése, vagyis olyan tudásanyag elsajátítása, ami az életre hangol és biztos tudással mehetsz el akár egy külföldi útra vagy egy állásinterjúra.

Nálunk te oszthatod be az idődet, ahogy a haladási sebesség is tőled függ. Gyere és tanulj angolul személyre szabott módszerünkkel!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>