BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A nyelvtanfolyamok csak rád várnak!

A nyelvtanfolyamok új lehetőségeket kínálnak neked. Lehetőséget  arra, hogy megismerj egy új kultúrát. Esélyt arra, hogy kinyíljon előtted a világ.

Kár lenne tagadni, hogy napjainkban központi szerepet játszik a nyelvek ismerete. Mind a munkahelyeken, mind a hétköznapi életben egyre több színtéren hallani angol szavakat. A kifejezések olyannyira jelen vannak beszédünkben, hogy a magyar nyelvbe is be-be tagozódott egy-egy szó, mondattöredék. Tagadhatatlan tehát az angol karakteres, markáns jelenléte, s kár lenne emellett szó nélkül elmenned. Nem késő elkezdeni, mindig a most, a legjobb pillanat. A nyelvtanfolyamok nincsenek korhoz kötve. Ha úgy érzed, kinőtted már az iskolapadot, s nem tudnál egy újabb, korlátozó rendszerbe beleszokni, akkor megnyugtatunk. Iskolánkban kötetlen időbeosztással , egyéni tempóban tudod elsajátítani az  angol nyelvet.

Nálunk az a cél, hogy a céljaidnak megfelelően tudj hatékonyan ás eredményesen haladni. Saját haladási tempóban tanulhatsz , hiszen mindannyian merőben különbözőek vagyunk. A BeHappy-ben nem kell másokhoz alkalmazkodnod, nem kell csoportindulásra várnod. Egyéni programon tanulhatsz és bármelyik nap elkezdheted a tanulást.

A nyelvtanfolyamok a BeHappy-ben azzal kezdődnek, hogy felmérjük aktuális szinted. Megnézzük mennyi idő és energia elérned a kitűzött célt. Segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb bérletcsomagot. Nyelvtanfolyamok rugalmas órarenddel, egyéni haladással várnak iskolánkban. Jelentkezz oktatásszervezőinknél és indulhat is az angoltanulás!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>