BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A kreatív nyelvtanulás titka

A kreatív nyelvtanulás eredményesség tekintetében nagyjából felülmúlhatatlan. De mi ennek a hihetetlen sikernek az oka? Egyáltalán milyen kulcs nyitja az inspirált nyelvtanulás ajtajának zárát? A helyzet az, hogy te vagy a titok és te vagy a kulcs. Ha kellően motiváltan állsz a céljaidhoz, ha támogató, ösztönző közegben töltekezel tudással, ha kitartó vagy és sokat tanulsz, akkor gyakorlatilag egyenes az út előtted, ami a boldoguláshoz vezet. Ugyanis tekinthető a nyelvtanulás úgy is, mint egy kötelező feladat, aminek a végén bezsebelhető a várva-várt nyelvvizsgát és ennyi. Vagy ott a másik ösvény, amikor örömöt okoz az elsajátítás, s a tudásanyag nem csak egyszerűen nyelvvizsga, hanem annál jóval több. Azaz az élő környezetben való helytállásra készít fel.

Kellhet utóbbinál több? Valószínűleg nem.

Iskolánkban egyedi módszerrel oktatunk, nálunk nincsenek csoportok, se magántanítás. Személyre szabott módszerünk az önálló tanulás, a magántanár és a csoportos oktatás sikeres elemeit ötvözi. Ráadásul saját tempódban tudsz haladni, saját, egyéni haladási programodon.

Nálunk rólad szól minden, te magad írod az órarendet, nyitva tartási időn belül úgy tudsz angol tanfolyamra járni ahogy az a számodra az a legmegfelelőbb. Első körben egy szintfelmérővel egybekötött teljes körű tájékoztatóval várunk iskoláinkba. A szintfelmérő megírása után komplex képet kapunk arról, hogy éppen hol tartasz, s ha elárulod, hogy mik a céljaid, akkor közösen pillanatok alatt megalkothatjuk azt a célt és haladási tempód, amivel hatékonyan és gyorsan eljuthatsz a célodig.

A kreatív nyelvtanulás élvezetes, izgalmas!

Fontos, hogy megtaláld a megfelelő motivációt, ami hajt a célod felé. Ami szintén fontos szempont, hogy az angol tanulás közben amellett, hogy eredményesen haladsz jól is érezd magadat. Diplomás tanáraink segítenek, ha elakadtál és motiválnak, hogy továbbra is öröm legyen az angol tanulás számodra iskolánkban.

 

 

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>