BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A kreatív nyelvtanulás sikerének titka

Miért olyan hihetetlenül népszerű a kreatív nyelvtanulás?

Nos, sokáig a tanulás – témától függetlenül – kötöttséget jelentett. Olyan tevékenységet, amit szabályok határolnak be, és amihez teljesítési kényszer kapcsolódik. Nyilván napjainkban is vannak olyan intézmények, melyek a hagyományos alapokra építkezve, továbbra is hasonló elvek szerint működnek. De az oktatás rengeteget változott, s az izgalmasan új szemléletek megannyi pezsdítő lehetőséget hoztak magukkal.

A nyelvtanulás tipikusan olyan terület, ahol sok féle módszer közül választhatsz. Ilyen a magántanár, csoportos óra, skype-os oktatás stb. Fontos, hogy megtaláld azt a formáját a kreatív nyelvtanulásnak ami a leginkább megfelelő a számodra.

Itt a BeHappy-ben személyre szabott módszerrel tanulhatsz. Rugalmas órarenddel így nem okozhat gondot, ha  esetleg zsúfolt az időbeosztásod. Nálunk munka vagy tanulás mellett is meg tudsz tanulni angolul.  Az egyéni haladásnak köszönhetően nem kell másokhoz alkalmazkodnod.

A kreatív nyelvtanulás csupa szórakozás!

A kreativitást fűszernek is tekintheted. Ha a konyhában készülne az angol nyelvlecke, akkor az ötletesség „só” képében kerülne a receptúrába. Mindennek ez ad ízt, karaktert, és markánsságot.

Ahol helyet kaphat a játékosság, ahol a korlátokat felváltják a lehetőségek, ott az ember kiteljesedhet. Az angolozás pillanatok alatt tanulásból szórakozásba válthat át! Márpedig, ha nem kötelességként, nem teljesítendő feladatként éled át a nyelvtanulást, akkor bizony a folyamat hihetetlenül felgyorsulhat. A céljaidat olyan könnyedén érheted el, amiről álmodni sem mertél. Ráadásul közben megtapasztalhatod azt, az egyébként sokszor ismételgetett mondást, hogy maga az út a cél, vagyis a nyelvtanfolyam minden perce igazi ajándék.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>