BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A kreatív nyelvtanulás csodákra képes!

A kreatív nyelvtanulás egyik legnagyobb pozitívuma, hogy örömöt jelent: neked. Minden pillanata érdekes, izgalmas és lebilincselő. Tulajdonképpen már az első percben elfelejtheted, hogy tanulásról van szó, mert sokkal inkább kalandnak, kihívásnak és izgalmas felfedezésnek érezheted az egész folyamatot. Erre képes a kreativitás: átszínez mindent.
Ha még élénken élnek benned a hagyományos oktatási módszerek, ha eddig azt hitted, hogy a nyelvtanulás lemondásokkal és állandó alkalmazkodással jár, akkor elérkezett az idő, hogy egy teljesen más, újító szemlélettel ismerkedj meg.

Hogyan működik a hagyományos csoportos tanulás?

Fix időpontok mellett, idomulnod kell mások időbeosztásához és ugyanígy alkalmazkodnod kell a haladásban is hozzájuk. Ha picit lassabban haladsz az átlagnál akkor lemaradhatsz az anyaggal vagy éppen nem tudsz gyorsabban haladni pedig képes lennél rá.

Ehhez képest mit kínálunk mi neked?

Egyéni haladást és órarendet! Az idődet nem mi osztjuk be neked, hanem te tervezheted meg a napjaid alakulását. Akkor jössz órára, amikor kényelmes, amikor megteheted. Így akár iskola vagy munka mellett is beillesztheted az angoltanulást az életedbe. Nálunk saját tempódban tudsz haladni, így motiváltan saját képességeidnek megfelelően tudsz haladni a kitűzött cél felé.

Az egyéni szintfelmérés során megállapítjuk, hogy éppen aktuálisan hol állsz, és ennek megfelelően vágunk bele a közös útba, hogy minél hatékonyabban, telve élményekkel elérjük a célodat. Az egyik kulcs abban, hogy ezek az alkalmak tanórából izgalmas tapasztalatokká váljanak a kreativitás.

A kreatív nyelvtanulás magával ragad!

Ha megtapasztalod, hogy milyen felemelő érzés úgy elsajátítani egy nyelvet, s vele együtt megismerni egy kultúrát, hogy saját tempódban tanulhatsz, hogy te magad alakítod ki az órarendedet, akkor rádöbbenhetsz arra, hogy a nyelvtanulás, megfelelő feltételek mellett igazi kreatív utazás.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>