BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A kreatív nyelvtanulás alapjai

A kreatív nyelvtanulás akkor valósul meg, ha néhány alapvető pillér a helyére kerül. Ezek azok a feltételek, melyek megteremtik végül a tökéletes légkört, a lehető legideálisabb környezetet ahhoz, hogy az angol nyelv elsajátítása kikapcsolódássá váljon az életedben.

Az első, és legfontosabb, hogy mindig a szintednek megfelelően haladhass előre. Ha nem megfelelő szintről indulsz az hátráltathatja a haladásod és nem lesz sikerélményed. Viszont, ha ott mehetsz előre a tanulás útján, ahol a te szintednek a legoptimálisabb, akkor hatékonyabbá válik az angol elsajátítása, miközben sikerélménnyel gazdagodsz.

A második lényeges elem, hogy a kifogások ne kaphassanak teret a mindennapjaidban, ehhez azonban az időbeosztásodat úgy kell összehangolnod a teendőiddel, hogy minden beleférjen. Az angol is. Azaz olyan nyelviskola a célszerű számodra, mely biztosítja a kreatív nyelvtanulást, rugalmas órarendet biztosít számodra. Ha ugyanis a rendelkezésedre álló szabadidődet úgy oszthatod be, ahogy az számodra a legkényelmesebb, akkor egészen biztos, hogy könnyebben tudod venni a rád váró akadályokat. Nem leszel folyamatos rohanásban, nem kell kapkodva az órádat nézned, egyik helyről a másikra szaladva. Ott tudsz lenni, maximális jelenléteddel az adott szituációban.

Végül, de korántsem utolsó sorban a kreatív nyelvtanulás harmadik eleme, ami mindent ténylegesen megalapoz a hozzáértő, szakmailag felkészült tanári csapat. Összeszokott tanári csapatunk segít a megfelelő haladásban.

Nyelviskolánk pontosan ezen alappillérek mentén épül fel, s ezeket megteremtve kínál számodra lehetőséget a könnyű, problémamentes nyelvtanulásra.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>