BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A hatékony nyelvtanulás titka

A hatékony nyelvtanulás titka nem igazán rejtett, nem olyasvalami, aminek kitalálásához hihetetlen képességekre van szükség. Te vagy a kulcs a megfejtéshez. Gyakorlatilag te magad vagy az eszencia, a lényeg. Akkor válhat hatékonnyá az, amit csinálsz, ha belehelyezkedsz az adott szituációba, ha teljes átéléssel, lelkesedéssel beleveted magad az események sűrűjébe. De mégis hogyan tartható meg ez a lelkesedés? Hiszen a kezdeti lendület normális, de a motiváció akkor jó, ha hosszan megőrizhető.

Minden azon múlik, hogy megtaláld a számodra leghatékonyabb módszert, iskolát. Különbözőek vagyunk ezért a számunkra hatékony nyelvtanulás is más és más lehet. Természetesen minden módszernek megvannak az előnyei illetve a hátrányai. Például egy csoportos tanfolyamnál, ha folyamatosan csak alkalmazkodsz a többiekhez mind időbeosztásban, mind a nyelvtanulás ütemének tekintetében, akkor nagyon lemaradhatsz vagy akár nem tudsz elég gyorsan haladni a képességeidhez mérten.

Keress olyan alternatívát, mely megfelel az elvárásaidnak és hatékony nyelvtanulást biztosít. Például ismerd meg a mi nyelviskolánkat. J

Hatékony nyelvtanulás rugalmas időbeosztásban a saját tempódban. Ez módszerünk lényege.

Az idődet te oszthatod be. Nálunk te írod az órarendet! A tanulásod haladási sebessége is a te kezedben van. Ha meghatároztad a céljaidat, akkor közösen kijelölhetjük az oda vezető utat. Segítünk, hogy hatékony nyelvtanulás mellett minél előbb elérd a kitűzött célt.

A haladásod a te saját szintedhez alkalmazkodik, azaz saját tempódban, egyéni haladási programon haladhatsz. A szóbeli órákat alapfok végétől angol anyanyelvű tanáraink teszik színessé, és igazán élvezetesebbé. Ilyen körülmények között egy pillanatig sem kérdéses, hogy sikerül-e megvalósítanod az angol nyelvhez köthető álmaidat!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>