BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A hatékony angol nyelvvizsga felkészítő

A nyelviskolánkba érkező tanulóink közül sokan kifejezetten az angol nyelvvizsga letétele miatt keresnek fel minket. Jó hírünk, hogy iskolánkban nagy sikerrel készítünk fel angol nyelvvizsgára.

Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunk elkezdése előtt van néhány feltétel aminek meg kell felelned, hogy a felkészítő tanfolyamunkra engedjünk téged.

Az első lépés a szintfelmérő. Itt kiderül, hogy rendelkezel e a megfelelő tudással vagy először  szintre hozással kell foglalkoznunk. Amennyiben a szintfelmérő jól sikerül a következő lépés egy próbanyelvvizsga megírása. Ha a próbanyelvvizsgád arról tanúskodik, hogy a nyelvi készségeid érettek arra, hogy élesben is megpróbáld a következő nyelvvizsgát, akkor a nyelvvizsga előtt tíz héttel megkezdődik a vizsgára való felkészülésed.

Csak pozitívan, nyugodtan, és vidáman. Ez a lényeg. Az a tény, hogy nyelvvizsgára készülsz igazi öröm, és büszkeség. Legyél hát magadra büszke, ismerd el, hogy már az is nagy dolog, hogy idáig eljutottál. Elhatároztad magad, eldöntötted, hogy lépsz. Az emberek többsége már ezen a ponton megakad.

Tedd le azokat a félelmeket, amik eddig görcsbe rántották a gyomrodat. A tanulás izgalmas világ. Új ismereteket sajátíthatsz el, közelebbről megtapasztalhatod egy másik nyelv szépségeit, az angol kultúrára jellemző különlegességeket… Egy óra keretei között gyakorlatilag beutazhatod a fél világot. Hajrá nyelvvizsga!

Hogy milyen nálunk az angol nyelvvizsga felkészítő?

Hatékony, eredményes, izgalmas, de ugyanakkor közvetlen és vidám. De ez még nem minden. A leglényegesebb, hogy 90%-os a siker arányunk. Következetes és szakmailag felkészült tanárainknak köszönhetően, ha szorgalmas vagy és megfogadod tanácsaikat, te is boldog tulajdonosa lehetsz egy angol nyelvvizsgának. Persze az is fontos, hogy az angol nyelvvizsga felkészítő mellett járj kis csoportos szóbeli óráinkra is és ne hagyd abba a szinteden való tovább haladást se.

Nyelvvizsgára fel!  😉

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>