BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A céges nyelvoktatás másképp!

A céges nyelvoktatás motiváló, inspiráló időtöltés, ha és amennyiben a kihelyezett oktatáson sikerül azonos szinten lévő munkatársakat öszegyűjteni. Utóbbi jelenség a leggyakoribb probléma ezen a területen. Önmagában az sem biztos, hogy előnyös tény, hogy a munkatársak a munkahelyükön sajátítják el az angol nyelvet. Sokan panaszkodnak arra, hogy nem tudnak kiszakadni a munkából a céges nyelvoktatás idejére, ha ehhez még hozzáadódnak a nyelvi különbségek, akkor kész is a káosz.

Van, aki gyorsabb haladásra lenne képes jelenlegi tudásszintjének megfelelően, míg megint más számára az aktuális helyzet is követhetetlen. A kihelyezett oktatáson kívül létezik más megoldás is, hogy alkalmazottainknak hatékony haladási lehetőséget biztosítsunk.

Iskoláinkban rugalmas, kötetlen időbeosztással lehet járni angolul tanulni. Így nem gond, ha a munkatársak nyelvtudása különböző szinten van. Kihelyezett oktatással ugyan nem foglalkozunk, de iskolánkba nyitva tartási időn belül úgy és akkor lehet jönni tanulni amikor a legmegfelelőbb tanulóink számára. Ráadásul a haladási tempóban sem kell alkalmazkodni másokhoz, hiszen mindenki a saját programján halad a saját tempójának megfelelően. Így lassabb és gyorsabb haladási ütemben való haladás is lehetséges, hogy a céges nyelvoktatás igazán hatékony és személyre szabott legyen.

Iskolánkban megtalálhatod a számításodat munkavállalóként, alkalmazottként vagy akár vezetőként. Saját időbeosztásod szerint jöhetsz tanulni, ha változó az időbeosztásod is találsz nálunk megfelelő időpontot a tanulásra.

A céges nyelvoktatás sikere, mi a hatékonyság valódi kulcsa?

Az, hogy te úgy gondold: jó úton haladsz. Ha folyamatosan megerősítve érzed azt, hogy jó helyen vagy, ha az inspirációd és motivációd forrása nem apad, akkor a nyelvtanulás ténylegesen azzá válhat, ami: izgalmas felfedezéssé, kulturális kirándulássá.

Ha céges nyelvoktatás akkor sokan szakmai nyelvet szeretnének tanulni. Szakmai angol oktatással is foglalkozik iskolánk. Szakmai nyelvtanfolyamaink esetében is rugalmasan, saját időbeosztás szerint lehet tanulni.

Itt az idő, hogy akár céges keretek között tapasztalhasd meg – saját bőrödön – a hatékony, eredményes és személyere szabott nyelvtanulás érzését.

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>