BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

A C1 nyelvvizsga!

A C1 nyelvvizsga sokak számára fontos, hiszen a diploma kézhezvételéhez sokszor nem elég a középfokú nyelvvizsga letétele. Sikeres C1 nyelvvizsga sok munka, kitartás és szorgalom eredménye. Ugyanis a sikeres vizsga nem elérhetetlen, hanem a számodra is könnyedén, lemondások nélkül elérhető, sok tanulás és kitartás kell a sikerhez, de a végén meg lesz a gyümölcse.

 A környezet milyenségében van a titok elrejtve, mert az egyáltalán nem mindegy, hogy mely feltételek alkotják azt a rendszert, ahol te az érintett nyelvet próbálod a magadévá tenni . Ha nem tudsz fix időpontban tanfolyamra járni vagy nem szereted a magas létszámú csoportokat akkor fontos, hogy olyan helyen készülj a C1 nyelvvizsga letételére ahol személyre szabott körülmények között tanulhatsz időbeosztásban és haladásban egyaránt.

Ha mindig le kell mondanod az órát vagy lemaradtál esetleg gyorsabban tudnál haladni mint a többiek és unatkozol az órán, ezek mind lehúzhatják a lelkesedésedet, sőt a motivációdat is. Ha az inspirációd elfogy, akkor már csak egyetlen lépés van hátra a teljes feladásig. Ha kényszerítenek a külső körülmények, ha olyan bőrbe bújtatnak, ami nem is a tiéd, akkor jogosan érezheted az egész helyzetet idegennek. Miért ne tanulhatnál a saját elvárásaidhoz idomulva?

Iskolánkban személyre szabott módszerrel tanulhatsz. Az időbeosztásod szent és sérthetetlen, éppen ezért a rugalmasságnak köszönhetően te határozhatod meg, hogy mikor kívánsz órára jönni.

A C1 nyelvvizsga tudásod ékes bizonyítéka!

Az órákon a magán és csoportos oktatás méltán közkedvelt elemeit ötvözzük, hiszen nálunk nincsenek csoportok. Saját haladási tempódban a saját programodon tudsz haladni a C1 nyelvvizsga megszerzése felé. Ráadásul a kiscsoportos szóbeli órákon, középfoktól már anyanyelvi tanárok segítenek neked, hogy hatékonyan és gyorsan elérd a kitűzött célt a C1 nyelvvizsgát!

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

ONLINE SZINTFELMÉRŐ

Angol nyelvtanfolyam rugalmas órarenddel

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

Az angol szintfelmérő célja, hogy megmutassa szókincsbeli, szövegértési és nyelvtani készségeidet.

KITÖLTÖM >>