be:)HAPPY

Angol nyelvtanfolyam idősebbeknek

Közzétéve 2020. február 19. 10:44-kor ebben a kategóriában:

Sokan azért berzenkednek az angol nyelvtanulástól, mert már az idősebb korosztály tagjaiként nem hiszik, hogy valós esély lehet egy-egy idegen nyelv elsajátítására. Ez azonban senki se riasszon el attól, hogy belevágjon a nyelvtanulás kalandjába. Akik összeszedve bátorságukat nekilátnak keresgélni az angol nyelvtanfolyamokat időseknek szóló képzéseket keresgélnek elsősorban. A Behappy Nyelviskola erre kínál tökéletes megoldást.

(tovább…)

6 tipp az angol ragozáshoz

Közzétéve 2020. február 12. 14:11-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelvtan egyeseknek gyerekjáték, míg mások csak vért izzadva képesek elsajátítani a kívánt szintet. A fejlődés kulcsa természetesen minden esetben a befektetett idő és energia, de emellett még pár tényező könnyedén befolyásolhatja a haladást. A megfelelően széles szókincs mellett a ragozási szabályok ismerete is elengedhetetlen az angol elsajátításához. Éppen ezért az alábbiakban megosztunk 6 tippet az angol ragozás könnyebb tanulásához.

(tovább…)

Angol igeidők felsőfokú nyelvvizsgához

Közzétéve 2020. január 21. 13:45-kor ebben a kategóriában:

Az angol felsőfokú nyelvvizsga sokakat elrettent, hiszen a köztudatban ez számít a legnehezebb nyelvvizsga szintnek. Ez részben igaz is lehet, de ha célirányosan készülünk fel erre a szintre is, akkor közel sem jelenthet akkora problémát, mint elsőre gondolnánk. Éppen ezért az alábbi cikkben azzal foglalkozunk melyek azok az angol igeidők felsőfokú nyelvvizsgához, melyekre szükségünk lehet és milyen egyéb készségszinteket kellhet elsajátítanunk.

(tovább…)

Angol igeidők középfokú nyelvvizsgához

Közzétéve 2020. január 15. 14:26-kor ebben a kategóriában:

Az angol középfokú nyelvvizsga megszerzése már egy jóval komolyabb erőpróba, mint az alapfok. Ehhez már szóban és írásban is tudnunk kell kifejeznünk magunkat. Ehhez sajnos elengedhetetlen, hogy az alap 12 igeidőt ismerjük és használni is tudjuk olykor önmagunk kifejezéséhez. Az alábbi cikkben éppen ezért összegyűjtöttük azokaz az angol igeidőket a középfogú nyelvvizsgához, melyre mindenkinek szüksége lehet.
(tovább…)

Angol igeidők alapfokú nyelvvizsgához

Közzétéve 2020. január 9. 14:03-kor ebben a kategóriában:

Abban az esetben, ha még csak nem rég kezdtünk el ismerkedni az angol nyelvvel és esetleg ehhez mérten szeretnénk nyelvvizsgát tenni, akkor erre az alapfokú nyelvvizsga lehet a legjobb megoldás. Az alapfokú nyelvvizsgához szerencsére még nem kell az igeidők felét sem gyakorlott szinten ismernünk, de azért nem árthat, ha már találkoztunk velük. Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk, hogy melyek azok az angol igeidők az alapfokú nyelvvizsgához, melyekre szükségünk lehet.
(tovább…)