be:)HAPPY

Mekkora szókincs kell a hétköznapi beszédhez?

Közzétéve 2020. március 10. 10:06-kor ebben a kategóriában:
szokincs-fejlesztes

Aki már próbálkozott az angol nyelv elsajátításával, annak biztosan megfordult már a fejében, hogy mekkora szókincs is kell a hétköznapi beszédhez? Természetesen ez sok tényezős dolog, mely elsősorban attól függ, hogy mi milyen célt is tűztünk ki magunk számára. Az alábbiakban ezt a témát járjunk körül részletesebben.

(tovább…)

Hogyan fejlesszem az angol szókincsem?

Közzétéve 2020. március 4. 13:17-kor ebben a kategóriában:
angol-szokincs-fejlesztes

A szókincs fejlesztés roppant fontos azok számára, akik angolt tanulnak. Ez igaz az alapfoktól egészen a felsőfokig. Önmagában már a gördülékeny alapfokú beszédhez is jó néhány szót, kifejezést el kell sajátítanunk. Ez egyeseknek könnyebben megy, míg másoknak nehezebben. Ezért mi most összegyűjtöttük azokat az apró kis praktikákat, amiket érdemes bevetnünk, ha megfogalmazódik bennünk a kérdés: Hogyan fejlesszem az angol szókincsem?

(tovább…)

Angol nyelvtanulás 50 felett

Közzétéve 2020. február 26. 07:55-kor ebben a kategóriában:

Bizonyára sokan vannak úgy vele, hogy idősebb korban már a nyelvtanulás sem megy úgy, mint például a fiatalabbaknak. Részben emiatt is valószínű, hogy egyesek nem vágnak bele a nyelvtanulásba, holott valamilyen okból úgy érzik szükségük lenne rá életükben. Az angol nyelvtanulás azonban 50 felett sem jelenthet komoly nehézséget, ha időt és energiát fektetünk bele, mindezt ráadásul elszántsággal tesszük. Az alábbiakban ezt a témát boncolgatjuk részletesebben.

(tovább…)

Angol nyelvtanfolyam idősebbeknek

Közzétéve 2020. február 19. 10:44-kor ebben a kategóriában:

Sokan azért berzenkednek az angol nyelvtanulástól, mert már az idősebb korosztály tagjaiként nem hiszik, hogy valós esély lehet egy-egy idegen nyelv elsajátítására. Ez azonban senki se riasszon el attól, hogy belevágjon a nyelvtanulás kalandjába. Akik összeszedve bátorságukat nekilátnak keresgélni az angol nyelvtanfolyamokat időseknek szóló képzéseket keresgélnek elsősorban. A Behappy Nyelviskola erre kínál tökéletes megoldást.

(tovább…)

6 tipp az angol ragozáshoz

Közzétéve 2020. február 12. 14:11-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelvtan egyeseknek gyerekjáték, míg mások csak vért izzadva képesek elsajátítani a kívánt szintet. A fejlődés kulcsa természetesen minden esetben a befektetett idő és energia, de emellett még pár tényező könnyedén befolyásolhatja a haladást. A megfelelően széles szókincs mellett a ragozási szabályok ismerete is elengedhetetlen az angol elsajátításához. Éppen ezért az alábbiakban megosztunk 6 tippet az angol ragozás könnyebb tanulásához.

(tovább…)