BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Angol tanfolyamot keresel?

Angol tanulás rugalmas órarenddel, egyéni haladással! Kezdd el most!

 

section-nyelvvizsga (1)

Nyelvvizsgát szeretnél?»

EURO és TELC nyelvvizsgára készítünk fel típusfeladatokkal, alap-, közép-, felsőfokon. A felkészítő tanfolyam alatt célirányosan végigvezetünk a nyelvvizsgák típusfeladatain, és fejlesztjük a vizsga technikádat. Jó hírünk, hogy nálunk 90%-os a sikerarány!

 

 

section-beszel

Beszélni szeretnél?»

Kezdő szinttől külön hangsúlyt fektetünk a beszédközpontú gyakorlásra.  Csoportos kommunikációs óráinkon életszerű gyakorló feladatokon keresztül szerezhetsz rutint, és a szintednek megfelelően használhatod a megszerzett tudásodat. Alapfok végétől ezeken az órákon angol anyanyelvi tanárral gyakorolhatsz.

section-munka

Munkához kell az angol?»

Általános és üzleti angol rugalmas időbeosztásban, munka mellett is! Nem gond, ha sűrű, vagy változó időbeosztás szerint dolgozol: angol tanfolyamainkon te magad írod az órarendet, így nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Az angol tanfolyamot bármelyik nap elkezdheted! Külön hangsúlyt fektetünk a beszédközpontú gyakorlásra, ahol munkahelyi, üzleti szituációkon keresztül is stabil angol tudást szerezhetsz.

section-kulfold

 

Külföldre készülsz?»

Te magad választhatod meg az angol tanfolyam intenzitását. Normál tempóban és intenzíven is tanulhatsz, attól függően hogy mikorra tervezed a külföldi utazást. Alapfok végétől angol anyanyelvi tanárokkal tudsz gyakorolni csoportos szóbeli óráinkon.

Érdekel a tanfolyam