BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol tanfolyam

 

A BeHappy Angol Nyelviskola tanulói, sok esetben konkrét céllal, vágyakkal, de legtöbbször valamilyen problémával érkeztek hozzánk. Ha nem anyanyelvedként, vagy angol nyelvterületen szívod magadba a tudást, bizony számolni kell azzal, hogy az angol tanulás során problémák merülhetnek fel. Ezeket a problémákat, helyzeteket már jól ismerjük, és ezért megoldást is tudunk rá javasolni. Íme néhány, általad is talán jól ismert probléma.

ONLINE ÉRDEKLŐDÉS

 

Miért nem tudtam eddig megtanulni angolul?

“Iskolában „tanították” nekem az angolt, de máig nem sikerült rendesen megtanulnom. Minden évben új tanárt kaptam és más könyvből tanultam.”

A magyar közoktatásban valóban létezik ez a probléma. Tanárok jönnek-mennek, tankönyvek cserélődnek, és a diákok sodródnak a folyamatosan változó elvárások és tananyag útvesztőjében.  Emiatt sok diák csak meg akarja úszni az angol órákat, és valódi tudás nélkül lép ki a nagy betűs életbe. A BeHappy-ben ez másként történik.

Nálunk következetesen haladsz könyvről könyvre, azon belül pedig leckéről leckére, egy előre kidolgozott haladási program alapján. Az angol szintfelmérésen megállapítjuk, hogy pontosan milyen lépéseken kell átmenned, hogy következetesen és dinamikusan tudj haladni a nyelvtanulásban. 

ONLINE SZINTFELMÉRÉS

 

Nekem nincs nyelvérzékem, és emiatt örök kudarc számomra a angolnyelvtanulás.

Nincs mindenkinek ugyanolyan nyelvérzéke. Nálunk nem számít, ha neked lassabban megy az angol tanulás. Személyre szabott angol haladási programod alapján a saját ütemednek megfelelően tudsz haladni. Addig időzhetsz egy-egy résznél, ameddig szükséges. A gyakorlás során nem fogsz hátráltatni másokat, és téged sem frusztrál, ha mások gyorsabban haladnak nálad. A lényeg, hogy saját magadhoz képest fejlődj!

Az olvasott szöveget nagyjából értem, de nem merek megszólalni.

Ezzel a legtöbben így vannak. Sok gyakorlás útján tudod elérni, hogy folyékonyan beszélj angolul. Tanfolyamainkon minden leckénél van szóbeli gyakorlat, emellett kommunikációs órákon életszerű szituációkon keresztül gyakoroltatjuk az aktív nyelvhasználatot, és átvesszük a fontos angol szóbeli nyelvvizsga témaköröket is.

Jártam csoportos angol oktatásra, de a csoportban nem tudtam úgy haladni, ahogy szerettem volna. Sok órát elbuktam azzal, hogy nem tudtam megjelenni adott időpontban.

Csoportos angol nyelvtanfolyamokon előfordulhat, hogy nem vagy egy szinten a többi tanulóval, vagy egészen eltérő tempóban tudsz haladni. Nálunk egyéni haladási ütemben tanulhatsz, így nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Ebben az angol nyelviskolában minden hétköznap 9:00- tól 21:00-ig, szombat- vasárnap pedig 14:00-ig jöhetsz tanulni. Az angol tanfolyam időpontjait variálhatod annak megfelelően, hogy mikor van szabadidőd.

JELENTKEZEM ANGOL TANFOLYAMRA

 

Nem tetszett az angol tanfolyam közege.

A BeHappy-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az angol tanulás során jól érezd magad. Ennek érdekében személyes kapcsolatra törekszünk tanulóinkkal. Tantermeink napfényesek, a hangulat barátságos, tanáraink lendületesen és lelkesen oktatnak. A BeHappy Angol Nyelviskola szakmai színvonala mellett a jó hangulatáról is híres!

Magántanárhoz jártam, de abbahagytam, mert drága volt, és csak heti egyszer találkoztunk. Nem éreztem hatékonynak.

Mi úgy gondoljuk, hogy az angol tanulás akkor lehet hatékony, ha heti szinten legalább két alkalommal foglalkozol a nyelvvel. Áraink középkategóriásak, kedvezőbbek, mintha magántanárhoz járnál.

Többször is nekifutottam az angol nyelvvizsgának, és mindig kevesen múlott, hogy átmentem.

Ha bejössz hozzánk egy írásbeli és szóbeli angol szintfelmérőre, megállapítjuk, hogy pontosak mik a hiányosságaid. Lehetséges, hogy bizonyos készségeid fejlesztésére nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Mivel minden angol nyelvvizsga más típusfeladatokat tartalmaz, megnézzük, hogy melyiket lenne érdemes legközelebb megpróbálnod.

Rövid idő alatt szeretném elérni a célomat, de sehol nem indul tanfolyam pont az én szintemen.

A BeHappy Angol Nyelviskolában bármikor elkezdheted az angol nyelvtanfolyamot, nem kell csoportindulásra várnod. A hét bármely napján, bármely órában a szintednek megfelelő haladási programon kezdheted az angol tanulást.

EZ NEKEM VALÓ!

 

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>