BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

Angol nyelvtanfolyamok

Angol nyelvtanfolyamok

EU Academic Program ismeretető 
Euro Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok 

Melyik angol nyelvtanfolyam lenne jó számodra? A következő lépéseket kövesd!

1. Angol szókincs, nyelvtan szintje?

Nézd meg, melyik angoltanfolyam leírásában vannak azok az elemek (angol nyelvtan és angol szókincs), amelyekről nem csupán hallottál valamikor, hanem most is elég jól tudod őket használni!

2. Angol nyelvtanfolyam vagy magánórák?

Döntsd el, hogyan szeretnél ismételni! Olyan angol nyelvtanfolyam kell Neked, ahol újból módod van gyakorolni azokat a nyelvtani elemeket és témaköröket, amiket korábban már tudtál használni?

3. Angol aktivizálása: „alacsonyabb szint”

„Óvatos duhaj” vagy? Akkor javasoljuk, hogy kezdd lejjebb, azaz inkább adj magadnak időt és lehetőséget, hogy szóban is jól be tudd gyakorolni mindazt, amit elvileg már tudnod kellene.

4. Angol aktivizálása: előkészítő magánórák

Merész, sőt vakmerő vagy? A BeHappy Angol Nyelviskolában minden angoltanfolyam olyan, hogy bármikor be lehet csatlakozni szintfelmérés, személyes konzultáció után!  Hogy mikor van az az angoltanfolyam, ami Neked megfelel? Nem tudjuk, és Te sem fogod tudni addig, amíg a szintfelmérés és a személyes megbeszélés meg nem volt. Töltsd ki az angol szintfelmérő teszt lapot MOST! Kattints a linkre!

Kivétel ez alól csak egy van: ha teljesen kezdő vagy. Ebben az esetben hívj fel a egyeztetés céljából, vagy gyere be egy személyes konzultációra!