BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanfolyam középhaladóknak

A középhaladó nyelvtanfolyamhoz a KER (Közös Európai Referenciakeret) szintjei közül kettő sorolható, az egyik a B1 (küszöbszint) és a B2 (középszint).

KER szintek

A1 (minimum szint)

A2 (alapszint)

B1 (küszöbszint)

B2 (középszint)

C1 (haladó)

C2 (mesterfok)

 

B1 szint

A B1 szint tulajdonképpen a klasszikus értelemben vett alapfokú nyelvvizsgának felel meg, aminek elkezdéséhez szükséges egy biztos alapszintű tudás (A2). Ennek a szintnek az elérése után lehet azt mondani, hogy ha külföldre mész, már biztosan „nem fognak eladni”. 🙂

A tanfolyam elvégzése után már megérted a hétköznapi nyelven megfogalmazott kérdéseket, válaszolni tudsz rájuk, és meg is tudod ismételni mások mondandóját. Elboldogulsz majd a legtöbb olyan szituációban, amelyekkel például utazásaid során találkozhatsz, vagy ha külföldi turisták leszólítanak az utcán. Könnyebben fogsz tudni bekapcsolódni hétköznapi témákról szóló társalgásokba, és egyre könnyebben és természetesebben tudsz majd reagálni is.

Az írás tekintetében már gördülékenyebben megy a folyamatos szövegalkotás olyan témakörökben, amiket jól ismersz (család, munkahely, lakóhely, szabadidő, hobbi, ambíciók, stb.), és képes vagy már akár összetett mondatok megfogalmazására is. Ezen a szinten már nem okoz gondot az élményeidről és benyomásaidról bővebben írni, ráadásul a már jól begyakorolt mondatokat megfelelő nyelvhelyességgel tudod használni a. A 12 igeidőből magabiztosan tudsz használni 8-at.

 

B2 szint

A B2 szint felel meg a középfokú nyelvvizsgának, amit a tanulók nagy része szeretne elérni, hiszen a legtöbb munkahelyen, diplomához, stb. ezt a szintet kérik.

Ezen a tanfolyamon már szükségeltetik egy stabil B1-es szint, amire nyugodt szívvel építkezhetsz. Ezen a szinten képes leszel részletes instrukciókat, leírásokat megérteni, aktívan részt tudsz venni különböző témákról szóló társalgásban, méghozzá úgy, hogy részletesen ki tudod fejteni a vele kapcsolatos érzéseidet, véleményedet. Ezen a szinten már bátran elküldünk Téged anyanyelvi tanárunkhoz, hiszen képes vagy már a könnyed és közvetlen kapcsolatteremtésre nemcsak magyarokkal, hanem külföldiekkel is.

Írásban már menni fog részletes, kidolgozott szövegeket alkotni, melyek tele vannak összetett mondatokkal, Képes vagy már beszámolókat, hivatalos leveleket, esszéket írni, melyekben érveket és ellenérveket sorakoztatsz fel a megfelelő logikai sorrendben. A 12 igeidőből 12-t tudsz alkalmazni már. 🙂

Ahhoz, hogy ezt a szintet teljesíteni tudd, körülbelül 80-100 óra szükséges, amihez nagy segítséget fog nyújtani kedves és segítőkész tanári csapatunk, akik nagy-nagy türelemmel és odaadással magyaráznak el Neked minden kérdéses nyelvtani szerkezetet, anyanyelvi tanáraink pedig interaktív óráikkal hatékonyan fogják fejleszteni szókincsed és beszédkészséged.

 

Tetszik? Érdeklődj az angol tanfolyammal kapcsolatban »

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>