BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanfolyam kezdőknek

A kezdő nyelvtanfolyamhoz a KER (Közös Európai Referenciakeret) szintjei közül kettő sorolható, az egyik az A1 (minimum szint) és az A2 (alapszint).

KER szintek:

A1 (minimum szint)

A2 (alapszint)

B1 (küszöbszint)

B2 (középszint)

C1 (haladó)

C2 (mesterfok)

 

A1 szint

Ehhez a szinthez nem párosul semmilyen előzetes tudás, a diákok a legalapvetőbb ismereteket ezen a tanfolyamon szerzik meg.

A tanfolyam végére képes leszel egyszerű kapcsolatteremtésre, megértesz egyszerűbb, hozzád intézett, lassan megfogalmazott kérdéseket, amikre válaszolni is fogsz tudni. Szókincs tekintetében a saját személyedre, családodra, közvetlen környezetedre vonatkozóan a legalapvetőbb szavakat és kifejezéseket használva meglepő könnyedséggel fogsz tudni reagálni, főleg akkor, ha a beszélgetőpartnered kicsit lassabban intézi hozzád kérdéseit.

Ami az írást illeti, képes leszel rövidebb és egyszerűbb megfogalmazású szövegek írására (pl. üdvözlőlap), és ki fogsz tudni tölteni egyszerűbb űrlapokat, formanyomtatványokat, amelyekben a saját adataid szerepelnek.

A nyelvtani szerkezetek kapcsán muszáj említést tennem a 12 igeidőről, melyek közül hármat (egyszerű jelen, múlt, jövő) már magabiztosabban fogsz tudni használni.

 

A2 szint

Az A2 szinthez értelemszerűen szükségeltetik az A1 szint biztos megléte, amelyre jól lehet építeni a továbbiakban.

Ezen a szinten képes leszel megbirkózni könnyebb szövegek elolvasásával, egyszerű eszközökkel fogsz tudni kérdezni és válaszolni a mindennapjaidról, magadról, közvetlen környezetedről, lakóhelyedről, munkahelyedről, volt és meglévő foglalkozásodról.

Ami az írást illeti, minden bizonnyal nem fog már nehézséget okozni könnyebb jegyzetek, üzenetek, baráti vagy magánjellegű levelek megírása, melyek gyakorlására már komolyabb hangsúlyt fektet a tanfolyam az A1 szinthez képest, ami természetes, hiszen itt már gazdagabb eszköztárral rendelkeztek mind a szókincs, mind pedig a nyelvtani szerkezetek tekintetében. Ezen a szinten már a 12 igeidőből 5-öt biztosan tudsz használni.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon mennyi idő alatt képes egy tanuló eljutni egyik szintről a másikra; nos, erre a kérdésre nem lehet egyetemes választ adni, hiszen a legtöbb a diákon múlik, de alapvetően 80-100 óra alatt azért sikerül teljesíteni a szintet. Természetesen segítségedre lesznek közvetlen és barátságos tanáraink, akik a legnagyobb türelemmel és szakértelemmel fognak hozzásegíteni a szint eléréséhez.

 

Tetszik? Érdeklődj az angol tanfolyammal kapcsolatban »

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>