BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelvtanfolyam haladóknak

A haladó nyelvtanfolyamhoz a KER (Közös Európai Referenciakeret) szintjei közül kettő sorolható, az egyik a C1 (haladó) és a B2 (mesterfok).

KER szintek

A1 (minimum szint)

A2 (alapszint)

B1 (küszöbszint)

B2 (középszint)

C1 (haladó)

C2 (mesterfok)

C1 szint

A C1 szint elkezdéséhez egy magabiztos középfokú (B2) tudás szükséges. Felsőfokú nyelvvizsgát alapjában véve már kevesen tűznek ki célul, hiszen sokkal kevesebb szakon követelmény a diploma mellé ennek a típusú nyelvvizsgának a megléte, ettől függetlenül nagyon hasznos eljutni ehhez a szinthez, főleg, ha külföldi tervei vannak a tanulónak.

Ezen a szinten már folyamatosan tudsz kommunikálni bárkivel és gördülékenyen ki tudod fejezni magad. Itt már ritkábban fordul elő, hogy keresned kell az adott szituációnak megfelelő szavakat és kifejezéseket. Képes leszel a gondolataidat, érzéseidet és véleményedet a legpontosabban megfogalmazni és kifejezni, a nyelvhasználatban pedig már a kis árnyalatnyi különbségeket is érzékeltetni tudod szóban és írásban is. Ha esetleg megakadnál – ami ritkán fordul elő – könnyedén át fogod tudni fogalmazni mondandódat, és az önkorrekció is általánossá válik.

Témák tekintetében nagyon naprakésznek kell lenni, hiszen a diákoknak tudni kell beszélni olyan komoly témákról, mint a klímaváltozás, klónozás, aktuálpolitika vagy akár az űrkutatás, ami azt jelenti, hogy nem elég nyelvtanilag és szókincsben szinten lenni, de a szint maga ösztönöz egyfajta összetett gondolkodásra, ami a mindennapi életben való boldoguláshoz is nagyban hozzájárul. 🙂

Írásban képes leszel arra, hogy álláspontodat világos és jól szerkesztett szövegben fogalmazd meg. Itt már esszéken, cikkeken kívül diagramelemzésre, felmérések színvonalas elkészítésére, szakdolgozatírásra is képes leszel.

C2 szint

A C2 szint már a mesterfok, amit nagyon kevesen tűznek ki célul a diákok közül. Elsősorban azoknak fontos, akik előadásokat, kutatási anyagokat kell kiadjanak angol nyelven, vagy külföldi egyetemeken kell helytállniuk. Ezen a szinten gördülékenyen, az árnyalatok finom kifejezésére ügyelve fogalmazod meg gondolataidat, és ha hibázol, úgy korrigálod, hogy az alig észrevehető. Írásban képes leszel kutatási anyagok kivitelezésére, a stílust a helyzethez, az adott szakmai területhez igazítva tudod megválasztani.

A szint sikeres elvégzéséhez általában 80-100 óra szükséges, amihez természetesen segítő kezet nyújt közvetlen és barátságos tanári csapatunk, akik a legmagasabb színvonalon magyarázzák el Neked a különböző nyelvtani szerkezeteket és hatékonyan fejlesztik a szókincsed. Ezen a szinten egyébként már anyanyelvi tanár is fog foglalkozni veled a kommunikációs órákon, annak érdekében, hogy a lehető legkézzelfoghatóbb tudást adhassuk a kezedbe.

 

Tetszik? Érdeklődj az angol tanfolyammal kapcsolatban »

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>