BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre    |    BeHappy Buda: Mammuttól 1 percre

be:)HAPPY

Angol nyelviskolánkról

Angol nyelviskolánk célja

A legfőbb célunk az, hogy megtanulj angolul, és hogy ehhez nem csak magas szintű szakértelmet, hanem egy barátságos és segítőkész környezetet is nyújtsunk neked.

Fontosnak tartjuk, hogy minden tanulónak és érdeklődőnek személyes odafigyelést nyújtsunk, megismerjük az angollal kapcsolatos célját, terveit és tájékozódjunk eddigi sikereiről, esetleges kudarcairól.

Mivel nyelviskolánkban nem csoportban, hanem egyéni tempóban lehet tanulni, már a beiratkozáskor felmérjük a jelentkező tudását, érdeklődünk céljairól és meghallgatjuk egyéni elképzeléseit. Így tudunk személyre szóló segítséget nyújtani. A tanfolyam során vezető tanárunk minden tanuló haladását figyelemmel kíséri, és ő irányítja tanári csapatunk munkáját is.

 

Röviden rólunk

Több mint 10 éve működünk angol nyelviskolaként sikeresen, egyénre szabott tanítási módszerünkkel. A két iskola tantermeiben 400 tanuló “koptatja” jelenleg is az iskolapadot.

Az első iskolát 2005 elején nyitottuk az V. kerület szívében azzal a céllal, hogy mindenkinek segítsünk megtanulni angolul, aki megtisztel minket a bizalmával – nemre, életkorra, képességekre való tekintet nélkül. 2010. augusztusától Budán, a II. kerületben is működik egy iskolánk.

Nevünkhöz méltóan vidám, közvetlen, barátságos légkörű nyelviskola vagyunk, ahova azért szeretnek járni a tanulók, mert oldott, stresszmentes légkörben tudnak a saját tempójukban haladni az angol nyelvtanulással.

Kezdő szinttől felsőfokig oktatjuk az angol nyelvet, alaposan kidolgozott nyelvi programmal. Több éve sikeresen nyelvvizsgáztatunk, tanulóink sikeres nyelvvizsga aránya 90%.

Egyedi tanítási módszert alkalmazunk: angol tanfolyamainkon egyéni haladási ütemben, kötetlen időbeosztás szerint sajátíthatod el a nyelvet. Jöhetsz hozzánk tanulni hétköznap reggel 9-től este 9-ig, szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk! 

A nyitva tartás ideje alatt kötetlenül járhatsz hozzánk, sem időbeosztásban, sem tanulási tempóban nem kell másokhoz alkalmazkodnod.

Nincs csoportindulás, tanfolyamodat bármelyik nap elkezdheted!

Kérj időpontot szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra »
 

Tanulók az angol nyelvtanfolyamainkon

Amióta megnyitottuk iskolánkat, nagyon sokféle ember megfordult angol nyelvtanfolyamainkon.

Tanulóink között vannak fiatalok, középkorúak, idősebbek, van akinek gyorsabban, van akinek lassabban megy a nyelvtanulás. 

Hogy miért tanulnak nálunk az emberek angolul? Sokan jobb állást szeretnének, mások felvételi vagy diploma miatt nyelvvizsgáznának, esetleg külföldi munka miatt szeretnének megtanulni angolul.

Az biztos, hogy mindannyian – ahogy talán te is – szeretnének a mindennapi életben, nyaralásnál, munkahelyi ügyekben aktívan kommunikálni, és magabiztosan használni a nyelvet.
 

Hogyan segíthetünk Neked az angol tanulásban?

Természetesen úgy, hogy megtanítunk angolul. 🙂

Attól a ponttól kezdve, hogy belépsz angol nyelviskolánkba, érezni fogod, hogy jó helyen jársz!

Nekünk valóban az a fontos, hogy a Te céljaidat, képességeidet, tanulási tempódat figyelembe véve segítsünk neked az angol tanulásban. Azt szeretnénk, ha tudással felvértezve, elégedetten távoznál a tanfolyam végén! 

A mai elfoglalt világban segíteni tudunk azzal, hogy Te alakítod ki az órarended, Te döntöd el a haladási tempód, így nem kell amiatt aggódnod, hogy túl gyorsan, vagy lassan haladsz, vagy esetleges hiányzás miatt lemaradsz a többiektől. 

Ha valami miatt meg kell szakítanod a tanulásod, nem kell újrakezdened ugyanazt a szintet, nem kell csoport indulásra várnod. Szükség szerinti ismétlést követően bármikor elkezdheted és bármikor újra folytathatod saját tanulási programon alapuló angol nyelvtanfolyamodat ott, ahol megszakítottad.

Csapatunk

Munkatársaink szakmai hozzáértéssel és szívvel-lélekkel dolgoznak azért, hogy a nyelviskolánk és tanulói sikeresek legyenek. Mi nem csupán egy gazdasági intézmény vagyunk, hanem egy olyan közösség, ahova egy fárasztó munkanap után is jó bejönni angolul tanulni.

Tanári karunk szakmailag képzett, pozitív kisugárzású, lendületes, fiatal angoltanárokból áll, akik azon dolgoznak, hogy minden egyes tanulóból kihozzák a maximumot. A tanárok munkájának összehangolását, és szakmai felügyeletét a vezetőtanár látja el. Tanfolyamszervezőink végzik az előzetes szintfelmérést és képzési tanácsadást, recepciósaink pedig minden más ügyben egész nap rendelkezésedre állnak.

Sikereink a nyelvtanításban

Tanulóinknak nemcsak angoltudást, hanem sok odafigyelést és megértést is adunk. Büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg ember nálunk érte el a célját, és a mai napig sokan visszajárnak iskolánkba beszámolni sikereikről, és barátaiknak, családtagjaiknak minket ajánlanak. Szeretjük a tanulóinkat, és fontos nekünk, hogy ők is szeretnek velünk együttműködni.

Ha kedvet kaptál, hogy nálunk tanulj, ne késlekedj! Várunk Téged is szeretettel angol nyelvtanfolyamainkra! 

 

Érdekel a tanfolyam! »

GYERE BE HOZZÁNK!

Angoltanár részmunkaidőben

Jó hangulat, profi tanárok, állandó sikerélmény.

Jelentkezz egy kötetlen szintfelmérő beszélgetésre, és ismerd meg a módszerünket:

JELENTKEZEM >>

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Budai nyelviskola

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Mobil: 0670/420-3282
infobuda@behappynyelviskola.hu

Pesti nyelviskola

V. Kossuth Lajos u. 13. félemelet 1.
A Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre
Tel: 1266-4823
Mobil: 0670/941-2014
info@behappynyelviskola.hu

TOVÁBB >>

Tudd meg, hol tartasz, és mi kell ahhoz, hogy el tudd érni a célod.

KITÖLTÖM >>