be:)HAPPY

Mit kell tudni az Euroexam nyelvvizsga-felkészítő nyelvtanfolyamról?

Közzétéve 2019. szeptember 26. 15:00-kor ebben a kategóriában:

Az első és egyik legfontosabb dolog, amit tisztáznunk kell, az az, hogy az Euroexam nyelvtanfolyam minden hallgató számára elérhető. Csupán egyetlen feltétele van, mégpedig egy próbanyelvvizsga megírása, az eredmény alapján ugyanis az oktatók könnyen el tudják dönteni, hogy a jelentkezők angol tudása megfelelő szinten van-e ahhoz, hogy érdemes legyen számukra elkezdeni az Euroexam nyelvvizsgára való felkészülést. (tovább…)

Angol tanulás hatékonyan? Nálunk lehetséges!

Közzétéve 2019. szeptember 16. 14:53-kor ebben a kategóriában:

Ha elhatároztad, hogy megtanulsz angolul, akkor minden bizonnyal fontos számodra, hogy az angol tanulás hatékonyan valósuljon meg, és a lehető legrövidebb idő alatt olyan tudásszintre kerülj, amivel már sikeresen teljesíteni tudsz, legyen az egy utazás, állásinterjú vagy nyelvvizsga. Ha gyors és eredményes tanulásra vágysz, akkor a BeHappy nyelviskola által nyújtott képzésekkel maximálisan meg leszel elégedve, hiszen egyedi módszerrel, szakmailag felkészült tanárokkal, és a hagyományostól teljesen eltérő oktatási rendszerrel sajátíthatod el a szükséges tudásanyagot. (tovább…)

Mennyire nehéz az angol vizsga?

Közzétéve 2019. szeptember 8. 14:47-kor ebben a kategóriában:

Érthető, hogy sok tanulnivágyót foglalkoztat a gondolat, hogy vajon milyen nehéz az angol vizsga, hiszen mindenki sikeresen szeretné lezárni a tanulmányait. Az, hogy milyen követelményeknek kell eleget tenni, és mekkora elméleti, illetve gyakorlati tudással kell rendelkezni, több tényezőtől is függ. Értelemszerűen nem mindegy, hogy alapfokú, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgáról van-e szó, de a különböző fajtájú nyelvvizsgák között is tetten érhetők apróbb különbségek. (tovább…)

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapesten

Közzétéve 2019. szeptember 1. 14:39-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapest lakóinak is elérhető a BeHappy Nyelviskolában, két helyszínen is.  Azok, akik komolyan veszik az angol tanulást, és kellő időt, energiát fektetnek abba, hogy elsajátítsák a szükséges tudásanyagot, ők kétségkívül sikeres nyelvvizsgát tesznek majd. Ehhez azonban fontos,  hogy a megfelelő nyelviskolára essen a választásuk, ahol széleskörű tudással rendelkező tanároktól tanulhatnak. Ma már szinte végtelen a lehetőségek tárháza, ha valaki részt szeretne venni egy nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon. (tovább…)