be:)HAPPY

Te mikor teszed le a felsőfokú C1 nyelvvizsgát?

Közzétéve 2019. július 26. 13:23-kor ebben a kategóriában:

A C1 nyelvvizsga is egy elérhető lehetőség azok számára, akik nem riadnak vissza a nehézségektől, és komolyan gondolják a nyelvtanulást. A BeHappy nyelviskolában tanulók nagyon változatos célokat tűznek ki maguk elé. Sokan vannak, akik az alapszintű nyelvvizsgát célozzák meg, de persze szép számmal vannak olyanok is, akiknek ennél magasabb elvárásaik vannak az angol tanulással kapcsolatban. Ők azok, akik a középszintű vagy pedig a felsőszintű tudás elérésén munkálkodnak nap, mint nap. (tovább…)

Angol szintfelmérés, hogy tudd, honnan indulj

Közzétéve 2019. július 18. 13:18-kor ebben a kategóriában:

Sok hallgató meg van győződve arról, hogy az angol szintfelmérés csak egy teher a vállukon, amin szeretnének minél előbb túl lenni, hiszen annak az ég világon semmi haszna sincsen. Ennek valószínűleg az a magyarázata, hogy a legtöbb oktatási intézményben ez valóban így van, hiszen ott rendszeresen azt lehet tapasztalni, hogy nem szentelnek kellő figyelmet arra, hogy a diákok tudása milyen szinten van. Még akkor sem, ha megíratják velük a szintfelmérő teszteket… (tovább…)

Tanulás angolul könnyedén, mosolyogva – a Behappy nyelviskolában lehetséges

Közzétéve 2019. július 10. 13:34-kor ebben a kategóriában:

A legtöbb hallgató elképesztően lelkesen veti bele magát a nyelvtanulásba, egészen addig, amíg rá nem döbbennek, hogy a tanulás angolul nem mindig happy. Bizony vannak olyan tananyagrészek, amik alaposan próbára teszik a diákok kitartását, és sajnos sok esetben arra késztetik őket, hogy a célegyenesben feladják a tanulmányaikat. (tovább…)

Jajj, csak könnyű legyen az angol nyelvvizsga!

Közzétéve 2019. július 1. 13:25-kor ebben a kategóriában:

Ez a kétségbeesésekkel teli óhaj nagyon sok hallgató szájából elhangzik, és szinte mindenkinek azon járnak a gondolatai, hogy melyik a legkönnyebb angol nyelvvizsga? A félelem, a bizonytalanság sokszor szinte áttörhetetlen gátként magasodik a diákok elé, megakadályozva azt, hogy jól teljesítsenek az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsgán. (tovább…)