be:)HAPPY

Felsőfokú nyelvvizsga felkészülés hatékonyan

Közzétéve 2019. június 25. 13:21-kor ebben a kategóriában:

A felsőfokú nyelvvizsga kétségkívül egy fontos mérföldkő, aminek az elérése sok idő- és energiabefektetést igényel a részedről, de ha elég kitartó vagy, akkor egyáltalán nem egy elérhetetlen cél. Ha pluszban még egy jól összeszervezett, eredményes módszer is a rendelkezésedre áll, ahol tapasztalt, hozzáértő , szakmailag felkészült, jó fej tanárok vezetnek el végig az utadon, akkor biztos a siker. (tovább…)

Eredményes nyelvoktatás Budapesten – Vágj bele most!

Közzétéve 2019. június 15. 13:15-kor ebben a kategóriában:

Budapest nyelviskola tekintetében változatos képet mutat, ugyanakkor csak kevés olyan oktatási, képzési lehetőség van, ahol kifejezetten saját tempód és időbeosztásod szerint, egyéni tempóban tudod elsajátítani az angol nyelvet. Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az angol nyelvtanulásba, akkor tudnod kell, hogy egy elképesztően izgalmas útra vállalkozol. (tovább…)

Próbanyelvvizsga, mikor?

Közzétéve 2019. június 5. 14:20-kor ebben a kategóriában:

A megfelelő szint elérése után a próbanyelvvizsga az első lépés iskolánkban, ha valaki nyelvvizsgára készül. A próbanyelvvizsga megírása után, kapunk teljes képet arról, hogy készen állsz-e már az angol nyelvvizsga letételére. Kiderül mi az, ami már nagyon jól megy és az is, hogy mik a hiányosságok, így látható, hogy még mennyi idő letenni a nyelvvizsgát. Tényszerűvé válnak az erősségek és a gyengeségek is. Látszik, hogy a kemény munkának megvan, meglesz az eredménye, s hogy a cél már nincs is olyan messze. (tovább…)