be:)HAPPY

Könnyedén megszerezhető angol nyelvvizsga?

Közzétéve 2018. március 29. 13:36-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelvvizsga teljesítése sokunk számára agy kihívást jelent.

Elsősorban az jelenti a legnagyobb akadályt, hogy a köztudatban milliónyi elképzelés él és létezik az idegen nyelv elsajátításával kapcsolatosan. Egy nyelvet elsajátítani nem két perc, ezért fontos, hogy ne az angol nyelvvizsga előtt egy héttel vágjunk bele a felkészülésbe. A sikeres angol nyelvvizsga bizony idő, kitartás és szorgalom függvénye. Fontos, hogy időbeosztásunknak megfelelő tanfolyamot találjunk illetve, hogy számunkra hatékony módszert válasszuk.  Hiszen mind másak vagyunk, nem mindenkinek ugyanaz a módszer a legmegfelelőbb vagy leghatékonyabb. (tovább…)

Az angol nyelvtanítás saját tempódban!

Közzétéve 2018. március 22. 13:26-kor ebben a kategóriában:

Ahány ház, annyi szokás. Így az angol nyelvtanítás területén is sok módszerrel találkozhatsz. Nem lehet és nem is kell egy kalap alá venni azokat az intézményeket, melyek idegen nyelvek oktatásával foglalkoznak. A hagyományos iskolák az általad is jól ismert alapokat hívják segítségül akkor, amikor a konkrét módszertanuk felépítéséről van szó. Biztosan számodra is ismerős: a csoportos oktatás, a szintek szerinti haladás és a szoros ütemterv, ami vonatkozik mind a tanmenetre, mind az időbeosztásra. Itt bizony alkalmazkodni kell a csoporthoz és zsúfolt időbeosztás mellett nehéz jól és hatékonyan haladni az anyaggal. (tovább…)

Az angol nyelvi tesztek segítik a munkádat!

Közzétéve 2018. március 15. 13:22-kor ebben a kategóriában:

Ha a nyelvtanulásban nemcsak a nyelvvizsga teljesítése, hanem az angol nyelv elsajátítása a célod, akkor az angol nyelvi tesztek rengeteget segíthetnek abban, hogy hasznos tudásra tegyél szert.

A gyakorlás az egyik alapfeltétele annak, hogy stabil, megingathatatlan tudással gazdagodj.

Nagyon fontos a tanulásban a rendszeresség. Ha aktívan és eredményesen kívánsz hozzáállni az angoltanuláshoz, akkor fontos, hogy elegendő időt fordíts rá, hogy szóban illetve írásban is fejlődj, haladj a nyelvtani anyaggal is és használd szóban is a már megtanultakat. (tovább…)

Angol tanfolyam Budapesten? Gyere és próbáld ki a BeHappy Nyelviskola módszerét!

Közzétéve 2018. március 7. 11:21-kor ebben a kategóriában:

Angol tanfolyam Budapest területén milliónyi elérhető. A kérdés már csak az, hogy neked mire van szükséged? Mit  vársz el a nyelvtanulásban?

Sok félék vagyunk és sok angoltanulási módszer létezik. Itt a BeHappy-ben saját tempód és saját időbeosztásod szerint járhatsz angol tanfolyamra Budapesten.  Nem gond, ha sűrű, vagy változó időbeosztásban dolgozol, hiszen nálunk te magad írod az órarendet, így nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Akár már holnap belevághatsz a nyelvtanulásba! (tovább…)