be:)HAPPY

Intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten

Közzétéve 2016. december 27. 18:29-kor ebben a kategóriában:

A nyelvtanulás egyik kulcsfontosságú tulajdonsága az intenzivitás.

A hatékonyság nagymértékben megnő akkor, ha valóban odatesszük magunkat, és teljes odaadással vágunk bele az angol nyelvtanfolyamba. A mai világban, azonban nem egyszerű összeegyeztetni a programokat, teendőket, és a tanulást. A család, a munkahely, az egyéb elfoglaltságok mind időt vesznek el tőlünk. Ilyen keretek között fixen nem tudjuk bevállalni a délelőtti órákat, vagy a szigorú szabályokhoz alkalmazkodó tanrendeket.

Szerencsére nyelviskolánkban erre is van megoldás. Az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten nem csak hatékonyan működik, hanem kötetlen időbeosztást biztosít egyénre szabott módszerével. Ilyen feltételek mellett neked sem okozhat többé fejfájást, hogy hogyan egyeztesd össze programjaidat, és az angolozást.  J

Az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten pesti és budai iskolánkban is elérhető. Szintfelmérő segítségével felmérjük a szinted ezután oktatásszervezőink segítenek, hogy mennyi idő és energia elérni a kitűzött célt az angollal kapcsolatban.

A Budapesten elérhető intenzív angol nyelvtanfolyam lényege abban áll, hogy teljesen a te igényeidnek, képességeidnek megfelelően vezet végig a nyelvtanulás rejtelmes labirintusán. Nagyon lényeges, hogy ez az út pozitív élményekkel legyen kikövezve, hiszen így tud teljes mértékben kiteljesedni az intenzív angol nyelvtanulás. A felszabadult, boldog tanulás olyan eredményekhez vezet gyorsan, és egyszerűen, melyekre talán még te sem gondoltál!

Angol nyelvtanulás Budapesten

Közzétéve 2016. december 19. 13:06-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelvtanulás Budapesten könnyen elérhető, intenzív, és bevállalható.

Hogy ez alatt mire gondolunk?

Nos, a mai világban nyilván neked sincsen fixen szabadidőd. Nem tudod előre megmondani, hogy jövő héten mivel fogsz épp abban a pillanatban foglalkozni. Ez normális, ebben a túlhajszolt  világban meg pláne.

De akkor hogy zsúfold be a határidő naplódba az angolozást?

Nyelviskolánk erre a dilemmára kínál tökéletes megoldást! Az angol nyelvtanulás személyre szabott módszerrel elérhető Budapesten iskoláinkban. Akkor ugrasz be, amikor éppen alkalmas a számodra. Tehát kötetlen időbeosztásban tudsz jönni angolozni, mindössze annyi a kérésünk, hogy ezt egy nappal előbb jelezd számunkra.

Így zsúfolt időbeosztás mellett is lehetséges az  angol nyelvtanulás Budapesten.  Ám mindenki más szinttel, tudásanyaggal rendelkezik. Máshol lehet, hogy csoport indulásra kell várni, ám nálunk más a helyzet. Nálunk nincsenek klasszikus értelemben vett csoportok, mivel mindenki egyénileg halad a saját szintjének és időbeosztásának megfelelően. Nálunk nem kell alkalmazkodnod senkihez, saját képességeidnek megfelelően tudsz haladni a célod felé, saját  igényeid szerint. Úgyhogy azon sem kell aggódnod, ha az angol nyelvtanulást választod Budapesten iskoláinkban, hogy vajon melyik csoportba fogsz beférni, nálunk akár már azonnal elkezdheted az angoltanulást.

Hozzáértő tanáraink mellett anyanyelvi tanárok is segítik a haladásod. Kiscsoportos szóbeli órák segítségével, életszerű szituációkon keresztül gyakorolhatod a már megszerzett tudást.

Az angol nyelvtanulás Budapesten a BeHappy Nyelviskolákban rugalmas időbeosztásban, egyéni haladással vár. Iskolánkban minden adva van ahhoz, hogy jól érezd magad, s közben akadályok nélkül tudd elsajátítani az angol nyelv alapjait. Mindezt precízen, rugalmasan, rád hangoltan, kell még más az ideális angol nyelvtanuláshoz Budapesten?

Szerintünk már csak te hiányzol!

Nyelviskola Budapesten

Közzétéve 2016. december 15. 00:00-kor ebben a kategóriában:

A rugalmasság, egyediség, az egyéniség kiemelése, egyéni és közös órák kombinálása, anyanyelvi tanárok segítsége…. Ilyen egy tökéletes nyelviskola, Budapesten. A hagyományos, tradicionális, ám már régen túlnőtt elméletek, elvek helyett újszerű, személyre szabott módszerekkel várjuk a hozzánk betérő tanulókat.

A rugalmasság a rohanó világunkban teljesen természetes elvárás, hiszen mindenki saját teendői mellett szeretné megoldani, az angol  nyelvtanulást. Erre teljesen szabadon van lehetőség nyelviskolánkban, Budapesten. Amellett, hogy bármikor be lehet jelentkezni az órákra nem kell attól tartani, hogy pont nem megfelelő „szintű” csoportba kerülsz. A nyelviskolánkban ugyanis nincsenek csoportok. Nálunk saját tempódban haladsz, ami képes arra, hogy kihozzuk belőled a legjobbat. Így aztán nem kell attól tartanod, hogy túl gyorsan haladnak a tanárok az anyaggal, mert minden rád van szabva. Külön szóbeli gyakorlóóráinkon  anyanyelvi tanárok segítségével olyan hatékony környezetben sajátíthatod el az angol nyelv csínját-bínját, ami segíti céljaid elérését.

Budapesti nyelviskoláink tárt kapukkal fogadnak mindenkit, aki nyelvtanulásra szomjazik. Neked is köztünk van a helyed! Az eredményes, hatékony tanítási módszerünknek köszönhetően nem görcsölve, aggódva fogsz járni nyelvoktatásra, hanem vidáman, felszabadultan, tudva, hogy mennyi új információval fogsz gazdagodni. Nálunk jó hangulatban, barátságos légkörben, segítőkész tanárok segítségével tanulhatsz angolul. Kell ennél több? Igen, egy épp ilyen nyelviskola Budapesten. Kérésed számunkra parancs, várunk szeretettel!

Milyen a legjobb nyelviskola?

Közzétéve 2016. december 7. 00:00-kor ebben a kategóriában:

Erre a kérdésre számtalan jó válasz létezik. Valószínűleg a legjobb nyelviskola pont olyan, amilyet te szeretnél. Azért mi mégis megpróbáljuk kikutatni a gondolataidat, és felvázolni, hogy szerintünk milyen a legjobb nyelviskola.

Rugalmas. Ez annyit jelent, hogy a nyelvóráidat úgy osztod be, ahogyan te szeretnéd. Ez a mai világban munka, iskola, család, hobby mellett gyakorlatilag alap elvárás lehet. Mi ezt maximálisan tudjuk is teljesíteni. A te nyugalmad, s ezáltal a potenciálod a tanulásban abból fakad, ha tudod nem a teendőidtől veszed el az időd. Ha nem azon kell aggódnod mikor végzel, s vajon eléred-e még az aznapra kitűzött céljaidat? A rugalmas beosztásnak köszönhetően az óra minden másodpercét te határolhatod be úgy, hogy az neked a legoptimálisabb legyen.

Egyéni haladás. Divat még mindig egyen szerűen tanítani az angolt. Azaz nem figyelembevéve a kvalitásokat, a szintkülönbségeket.  Sablont használnak sokan, amelyet ráhúznak arra is, akire illik, de arra is rá akarnak kényszeríteni, akinek esetleg lassabb vagy gyorsabb tempó lenne a megfelelő. A legjobb nyelviskola arról ismerhető fel, hogy lehetőséget biztosít az egyéni tempóban haladásra. Egyéni tempóban, egyéni tananyaggal. Van, aki gyorsabban halad bizonyos részek esetében, míg máshol belassul, vagy pont fordítva. Ez a személyre szabott tanórák miatt egyáltalán nem jelent problémát sőt. Így könnyen kiaknázhatóvá válnak az egyéni képességek, s hamar sikerélmény lesz a nyelvtanulás. Az egyéni haladás segítségével nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Saját tempódban, saját képességeidhez mérten haladhatsz.

Szerintünk ilyen a legjobb nyelviskola… Ha szerinted is, akkor egy rugóra járt az agyunk, várunk szeretettel.