be:)HAPPY

Hatékony angol nyelvtanulás

Közzétéve 2016. november 28. 00:00-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelv ismerete szinte elvárásnak számít a 21. században. Mindegy, hogy a világ melyik  részére utazunk, az angolt jóformán mindenhol beszélik, valamilyen fokon. Sohasem késő elkezdeni a tanulást, hiszen a fejlődés nincs korhoz kötve. A hatékony angol nyelvtanulás mindenki számára lehetséges, hiszen iskolánkban saját időbeosztásban, másokhoz való alkalmazkodás nélkül haladhatsz. Hogy hogyan történik mindez?

Az ingyenes szintfelmérőnk segítségével kiderül, hogy ki-milyen szinten kezdheti meg a hatékony angol nyelvtanulást. Nálunk nincsenek csoportok, minden tanulónk egyéni haladási programon halad a saját időbeosztásának megfelelően.

Az órákon szakmailag képzett tanáraink segítenek a hatékony angol nyelvtanulásban. A másik szempont, amely munka, család, elfoglaltságok mellett is lehetővé teszi a hatékony angol nyelvtanulást az a rugalmas időbeosztás. Ez annyit jelent, hogy bárki, aki egy kicsit is érdeklődik az angol nyelv iránt nem kell, hogy előre meghatározott időpontokhoz ragaszkodjon. Mindenki a saját tanmenete szerint halad és a tanárok egyénileg segítenek, akkor ülhetsz be órára amikor neked a legmegfelelőbb. Összefoglalva nyelviskolánkban nincsenek sémák, melyeket a tanulókra húzunk. Mindenki a saját tempójának,  ritmusának megfelelően tud haladni. A hatékony angol nyelvtanulás minden korosztály számára elérhető. Az angol órákon nem kell másokhoz alkalmazkodni így akár gyorsabban, vagy lassabban is tudsz haladni a saját képességeidhez mérten.

Angol tanulás kezdőknek

Közzétéve 2016. november 21. 00:00-kor ebben a kategóriában:

Az angol nyelv ismerete a mai világban szinte alap elvárásnak mondható. Nem csak a munkahelyek viszonylatában, hanem már az iskolás rendszerben is. A gyerekek korán, akár már óvodás korban elkezdenek ismerkedni az idegen nyelvel, és hamar elsajátítják az alapokat. Erre már a későbbiekben lényegesen könnyebb alapozni, s a középiskolás évekre, akár felsőfokig bővíthető a gyerekek angol tudása. Igen ám, de rengetegen vagyunk úgy, hogy nem teljesen ebben a rendszerben, ilyen képzések segítségével nőttünk fel. Az angol tanulás kezdőknek nagyon nagy prioritást élvező feladat, amit soha sem késő elkezdeni.

Az első lépés mindig a legnehezebb: beismerni, hogy valamilyen tudás hiányában vagyunk, amit azonban szeretnénk feltétlenül megszerezni. Ugye te is éreztél már hasonlót? Az angol tanulás kezdőknek ösvénye is innen indul, a felismeréstől. A nyelvtanulást több minden is motiválhatja. A nyelv szeretete, a szükség – esetleg munkahelyi érintettség miatt, vagy egyszerűen a tudásszomj.  Mindegy, hogy számodra mi a pontos hajtóerő, a fontos, hogy az angol, és a tanulás mellett döntöttél. A módszerek széles skálája ismert így nem kell attól tartanod, hogy esetleg nincs nyelvérzéked… Minden probléma orvosolható, megoldható. Rugalmas időbeosztással, egyéni haladással semmi sem állhat az utadba! Az angol tanulás kezdőknek eleinte kicsit nehéznek tűnhet, hiszen minden újdonságot előbb ízlelgetni kell. De biztos lehetsz abban, hogy pár hét után úgy ráérzel az idegen nyelv adta szabadságra, s annak varázslatára, hogy soha többé nem akarod abbahagyni a fejlődést, tanulást.

Egy jó nyelvtanár számon kéri az anyagot

Közzétéve 2016. november 11. 08:00-kor ebben a kategóriában:

Biztosan Te is megfigyelted már, hogy a tanulás során sokat számít a tanár személye. Ennek következtében nagyon fontos, hogy olyan nyelviskolát  válassz, ahol hozzáértő nyelvtanári csapat dolgozik.

Szerencsére, a BeHappy Nyelviskolával nem lesznek gondjaid, hiszen itt tapasztalt, hozzáértő tanárok segítenek a nyelvtanulásban.

A szóbeli órákat középhaladó szint közepétől már  anyanyelvi nyelvtanárok tartják, ezért könnyebben sajátíthatod el a helyes kiejtést.

Abból a szempontból is szerencsés lehet ez a választás, mert így hozzászokhatsz ahhoz, hogy mindent angolul kell kifejezned. Nem fogsz félni attól sem, hogy külföldiekkel beszélgess. Tehát, ennek alapján mindenképpen jól járhatsz a budapesti BeHappy Nyelviskola felkeresésével, hiszen itt nem a hagyományos módon történik a tanítás.

Egyéni haladással, rugalmas időbeosztásban tudsz nálunk tanulni. Ez nagyon előnyös abban az esetben, ha nem tudsz fix időpontra bejárni a nyelviskolába. Ezt azt jelenti, hogy a BeHappy Nyelviskola ötvözi a magánóra, csoportos tanulás és az önálló tanulás előnyeit.

Nyelvtanáraink segítenek a haladásban, hogy minél előbb elérd a célod az angollal. Legyen az nyelvvizsga vagy külföldi munka.  Iskoláinkban külön nyelvvizsga felkészítést is tartunk ahol a nyelvvizsga felelős nyelvtanár segít, hogy elérd a kitűzött sikeres nyelvvizsgát.

Mikor indul intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten?

Közzétéve 2016. november 2. 08:00-kor ebben a kategóriában:

Az életben mindig adódhatnak váratlan helyzetek, ezért elképzelhető, hogy sürgősen fejlesztened kell az angoltudásodat. Ilyenkor felmerülhet benned a kérdés, hogy hová fordulj segítségért. Az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten bármikor elkezdhető a BeHappy Nyelviskolában, várunk szeretettel szintfelmérővel egybekötött tájékoztatásra ahol  oktatásszervezőink segítenek az intenzív nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban.

Itt nincsenek hagyományos értelemben vett csoportok, hanem minden tanulónk egyéni haladási programon tanul saját időbeosztásának megfelelően.

Ez azt jelenti, hogy Te döntöd el, milyen időbeosztásban jössz hozzánk tanulni. Az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten remek választás lehet, ha már megvan a kitűzött cél az angol nyelvtanulással kapcsolatban.

Legyen az egy nyelvvizsga vagy  éppen külföldre készülődsz, vagy munkahelyet váltasz. A jelentkezés után oktatásszervező kollégáink keresni fognak és egy szintfelmérővel egybekötött tájékoztató keretein belül segítenek kiválasztani  a számodra legmegfelelőbb tanfolyami csomagot.

Barátságos légkörrel várunk, ezért remekül fogod magad érezni az intenzív angol nyelvtanfolyam Budapesten során. Több tanár is segíteni fogja a munkádat, tehát rengeteget fejlődhetsz az óráknak köszönhetően. Te döntheted el, hogy a Mammut Bevásárlóközpont vagy a Ferenciek tere közelében szeretnél angolul tanulni. A remek tömegközlekedési kapcsolatoknak köszönhetően egyszerűen eljuthatsz a kiválasztott BeHappy Nyelviskolába, és szinte azonnal nekifoghatsz a tanulásnak!