be:)HAPPY

Tegyél sikeres középfokú angol nyelvvizsgát!

Közzétéve 2016. február 24. 20:27-kor ebben a kategóriában:

Ha vannak terveid külföldi munkákkal kapcsolatban, akkor manapság legalább egy nyelvvizsgára szükséged van. Mivel az angol a legelterjedtebb nyelv, ezért erősen ajánlott, hogy ezt válaszd első nyelvednek.

Iskolánk segítségével és sok tanulással,  szorgalommal , kitartással sikeres középfokú angol nyelvvizsga áll előtted. Tanulmányaidat is folytathatod külföldön, ha akarod, vagy akár dolgozni is kimehetsz a megszerzett angol tudásod segítségével.

Miért érdemes minket választani?

Nálunk rugalmas időbeosztásban, egyéni tempóban tanulhatsz angolul.  A zsúfolt hétköznapokban, munka vagy tanulás mellett nehéz még egy angol tanfolyamot is beiktatni a napirendünkbe. Jó hírünk, hogy nálunk te mondod meg mikor jönnél órára.  Lehetőséged van időbeosztásodhoz igazítani az angol tanulást. Iskolánk tanárai segítenek és motiválnak, hogy mielőbb elérd célod, a sikeres középfokú angol nyelvvizsgát akár elfoglalt időbeosztás mellett is.

Tanfolyami bérletrendszerben tanulhatsz nálunk így bérleted intenzitását is te választhatod meg, tehát a sikeres középfokú angol nyelvvizsgára való felkészülés így még intenzívebb lehet.

Minél intenzívebben tanulsz, annál rövidebb idő alatt érheted el a célodat, azonban fontos, hogy az anyagot jól megértsd. További előny, hogy ha gyakrabban jössz tanulni,  kedvezőbb áron vásárolhatod meg tanfolyami bérletedet.

Keresd oktatásszervezőinket, akik  szeretettel várnak ingyenes szintfelmérővel egybekötött tájékoztatóra tanfolyamokkal, illetve nyelvvizsga felkészítővel kapcsolatban is.

Tanulás és szintfelmérés nyelvvizsga tesztek használatával

Közzétéve 2016. február 1. 19:45-kor ebben a kategóriában:

Valamely idegen nyelvi tudásodat többféle módon is lemérheted, ami főleg akkor érdekes, ha szeretnéd a már megtanultakat gyakorolni, feleleveníteni, vagy csak egyszerűen tudni szeretnéd, hol tart a tudásod, mik a hiányosságaid.

A legjobb módszerek egyike, ha egy anyanyelvi beszélővel bocsátkozol társalgásba, bár ez a módszer nem feltétlenül precíz, hisz inkább a hétköznapi nyelvhasználatot teszteli, nem annyira a lexikális tudást, vagy éppen nyelvtani helyességet. A másik jó módszer a nyelvvizsga tesztek használata, hisz ami megfelel egy nyelvvizsga sikeres elvégzéséhez, az tökéletes egy kis szintfelméréshez is. A nyelvvizsga tesztek másik nagy előnye, hogy kiválaszthatod azt a szintet, amely érzésed szerint neked leginkább megfelel. Választhatsz az alap 1-2, a középhaladó 1-2, a középfokú nyelvvizsga tesztek közül, vagy ha úgy érzed, ennél jobb vagy, rendelkezésedre áll a haladó 1-2 szint is, ahol megmutathatod, nem hiába tanultál annyit.

A tesztek másik nagy előnye, hogy minél többször átrágod magad rajtuk, annál biztosabban megtanulod, amit egyszer rosszul tudtál, vagy elrontottál. Így naponta egyfajta szintfelmérést végezhetsz, lemérheted, milyen gyorsan tanulsz, mi az, ami nehezebben ragad meg, mi az, ami könnyedén megmarad az emlékezetedben. Ha pedig már minden teszt a kisujjadban van, és betéve fújod a helyes válaszokat, nyugodtan ülhetsz be a vizsgapadba, hisz amit tanultál le is ellenőrizted, a vizsga pedig csak megerősítésként szolgál, hivatalossá teszi az elért szintedet.