be:)HAPPY

Teszteld magad az angol nyelvi szintek szempontjából

Közzétéve 2015. november 30. 10:26-kor ebben a kategóriában:

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szinten állsz angol nyelvből, hiszen az életnek rengeteg olyan területe van, ahol szükség lehet a tudásodra. Emiatt rengetegen érdeklődnek a BeHappy Nyelviskolánál az angol nyelv tanulása iránt, azonban az oktatás csak akkor kezdődhet el, ha megtörtént az angol nyelvi szintek felmérése, hiszen csak így tisztázható, hogy honnan kell elkezdeni a fejlesztést.

Ha megtörtént a teszt megírása, akkor az oktatásszervezőnk  a kiértékelés után elmondja neked, hogy az angol nyelvi szintek közül jelenleg melyiken állsz, és javaslatot tesz arra vonatkozólag, hogy melyik szinten érdemes kezdened. Nálunk itt a BeHappy Nyelviskolában tájékoztató és szintfelmérő után akár már másnap kezdheted a tanulást! Természetesen szükség lesz arra is, hogy a kezdés előtt meghatározd, hogy mik a céljaid az angol nyelvvel, mert ennek alapján tudja majd az oktatásszervezőnk megmondani, hogy az angol nyelvi szintek függvényében körülbelül mennyi tanulásra lenne szükséged ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Egyébként abban az esetben is nyugodtan megkeresheted a nyelviskolánkat, ha üzleti nyelvet szeretnél angolul tanulni, mert  iskolánkban erre is lehetőséget biztosítunk.

Nálunk elérhető az angol kezdőknek

Közzétéve 2015. november 23. 16:50-kor ebben a kategóriában:

Sokan vannak, akik szégyenkeznek amiatt, hogy nem tudnak angolul annak ellenére, hogy ez manapság már elengedhetetlennek számít. Mivel a BeHappy Nyelviskolában mindig elérhető az angol kezdőknek, ezért senkinek sem kell kínosan éreznie magát, hiszen nálunk bármikor  el lehet kezdeni a tanfolyamot.

A tanulás során a tanárok természetesen odafigyelnek a teljesen kezdő tanulóinkra és éppen ezért mindent alaposan el fognak magyarázni. A sok gyakorlás után lesz számonkérés is, ami után természetesen kijavítjuk a hibákat, segítünk, motiválunk benneteket, hogy az angol tanulás igazán eredményes legyen.

Nálunk a Behappy Nyelviskolában a csoportos nyelvtanulás, a magán és az önálló oktatás elemeit ötvözzük.  A tanulóink rugalmas időbeosztásban jöhetnek hozzánk angol órára, az általuk kiválasztott időpontban. Az oktatás intenzitásának kiválasztásában pedig oktatásszervezőink szívesen segítenek egy teljes körű  tájékoztatás alkalmával. Segítünk, hogy angol kezdőből hamar angol haladóvá válj! J

A kreatív nyelvtanulás fontosabb, mint gondolnád

Közzétéve 2015. november 17. 16:13-kor ebben a kategóriában:

Szerencsére teljesen felesleges félni a nyelvtanulástól, hiszen ma már számtalan olyan módszer létezik, aminek a segítségével könnyebben meg lehet tanulni a szükséges ismereteket. A kreatív nyelvtanulás egy fontos eszköz lehet bárki számára, hiszen sok segítséget nyújthat a tanulási folyamatban.

A módszer lényege abban rejlik, hogy a tananyag elsajátítása nem szárazon, hanem egyedi módszerrel, érdekesen és változatosan történik. A Behappy Nyelviskolában lehetőség van a kreatív nyelvtanulásnak a kipróbálására, tehát jelentkezz bátran angol  tanfolyamra, ha érdeklődsz az angol nyelv iránt.

A nyelvvizsgára való felkészítés is lehetséges itt, tehát akkor is vedd fel velünk  a kapcsolatot, ha közelít a nagy nap időpontja.  A kreatív nyelvtanulás segíteni fog téged abban, hogy minél jobb eredményt érj el a számonkéréseken, és a hétköznapi helyzetekben is.

A BeHappy Nyelviskola tanárai természetesen minden téren támogatnak téged a kreatív nyelvtanulás segítségével, tehát akár már rövid idő elteltével is képes leszel jobb eredményt elérni, ami valószínűleg az önbizalmadra is pozitív hatással lesz. Akkor sem kell félned, ha éppen érettségi vagy állásinterjú előtt állsz, mert a BeHappy Nyelviskola tanárai már rengeteg tapasztalatot szereztek a tanulók mentorálásában, éppen ezért nagy az esély arra, hogy a tanároknak köszönhetően Te is teljesítheted a kitűzött céljaidat.

Mindenkinek szükséged van egy jó nyelvtanárra

Közzétéve 2015. november 12. 11:45-kor ebben a kategóriában:

Valószínűleg már Te is rájöttél arra, hogy a modern világunkban csak nehezen lehet boldogulni az angol nyelv ismerete nélkül. Éppen ezért azt ajánljuk, hogy keress minél hamarabb egy jó nyelvtanárt, aki képes színvonalasan megtanítani angolul. Mivel rengeteg múlik a tanerő személyiségén, ezért csak olyan helyen keresgélj, ahol tényleg megfelelő tudású emberek dolgoznak.

A BeHappy Nyelviskola szerencsére kitűnő választást jelent ebből a szempontból, mivel itt kizárólag jól felkészült nyelvtanárok vannak. A dolgozók természetesen ügyelnek arra, hogy mindenkit a lehető legmagasabb szinten megtanítsanak angolul, mert talán ez a legfontosabb az egész folyamatot figyelembe véve. Azonban más lényeges tényezők is léteznek, amik nélkül elképzelhetetlenné válik egy színvonalas iskola működése. Fontos, hogy nyelvtanár rendszeresen motiválja a tanulókat, hogy azok lelkesedéssel tudják tanulni az angol nyelvet. A BeHappy Nyelviskola fontosnak tartja azt is, hogy a kijelölt nyelvtanár a tanulók minden kérdésére választ adjon és átsegítse őket a nehezebb témakörökön is.

A szakembernek elsősorban a fejlődésre kell helyeznie a hangsúlyt, ám csak annyira szabad megterhelnie a diákot, hogy az képes legyen sikerélményt elérni. Természetesen a nyelvtanárnak pontosan fel kell mérnie, hogy mekkora lehetőségek rejlenek egy-egy diákban, és segítséget kell nyújtania abban, hogy a tanuló a képességei maximuma szerint értsen, beszéljen és írjon angolul.